Seizoensafsluiting

Seizoensafsluiting
30 mei 2019

Aangezien iedereen toch een kater heeft van de vele vrije dagen en de Volksfeesten, hierbij het verslag van de seizoensafsltuiting, geschreven door Baarlo 2.

3-2 overwinning op RKMSV 2 en toch nog heel veel vreugde na afloop. Het kampioenschap werd gewoon nog een keer gevierd. De kampioensshirts waren bedrukt en iedereen was heel tevreden met de shirts. Sorry Timpi… jouw shirt had enige vertraging!

Onder het genot van een drankje en de lievelingsmuziek van Dennis Peeters werd er rustig nagepraat onder de douche. Maar toch was de spanning op spartpark de Meeren aanwezig. Blijft Baarlo 1 erin of niet? Het derde was helaas al gedegradeerd. Een helft speeltijd voor Sven en Maarten was niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

14:28 uur de spelers van Baarlo en Blerick komen het speelveld op. De M-side van Baarlo steekt de fakkels in de lucht (ditmaal vuurwerk in de zin van fakkels), en de rookpotten worden open getrokken. Schitterend mannen, ga zo door. Scheidsrechter ook bedankt voor de medewerking!

Aan de wedstrijd willen we niet te veel woorden aan vuil maken. Conclusie:

 • John HELD.
 • Matthijs KONING.
 • Baarlo1 HANDHAVING.
 • M-Side SCHITTEREND.
 • Rob BEDANKT.

2-0 overwinning, 2 doelpunten Matthijs Hanssen in zijn afscheidswedstrijd. De Dirk Kuyt van Baarlo, alleen werd Baarlo 1 dan geen kampioen, maar het klassebehoud werd gevierd als een kampioenschap.

Wat de selectie van Baarlo een selectie maakt is dat het een hechte groep is. Meteen na afloop snelde de spelers van Baarlo 2 het veld op om de spelers van Baarlo 1 te feliciteren. Hetzelfde als twee weken terug maar dan andersom. Natuurlijk mocht ook nu de 3 liter fles Apfelkorn niet ontbreken. Met name Bird had wel zin in een apfeltje voor de dorst. Degene die trouwens het aantal valpartijen van Bird ’s nachts weet te raden krijgt een drankje naar keuze.

Snel na de wedstrijd van 1 de kantine in. Ofja de kantine in… We blijven wel buiten staan, bomvol was de kantine. Chapeau! Baarlo 1,2,3,4,5,6,7, VR1,VR2 allemaal in grote getalen naar de seizoensafsluiting gekomen. Voorzitter Jules bedankte nog de nodige mensen en er werd officieel afscheid genomen van Henk Theeuwen en Rob Geenen en hiermee werd het officiële gedeelte van de seizoensafsluiting beëindigd.

Het werd nog een mooie avond/nacht en een iets minder mooie morgen. Wat ons nog opviel deze avond:

 • René had zijn danspasjes (gelukkig) thuis gelaten deze avond.
 • Rups heeft dit keer niet geslapen in het kleedlokaal.
 • Sjaak mocht weer heel veel blessuregevalletjes behandelen.
 • Mona gelooft niet dat Jarno door een bord kan waar zelfs hijzelf nog doorpast. Kay maak de grap even?
 • Timpie kan toch lang blijven en niet zat naar huis gaan.
 • De worst ging er goed in………
 • De shotjes gingen er nog beter in. Wat wel opviel, als er vrouwelijk schoon met de shotjes rond liepen, werd er minder geweigerd… Waar zal dit toch door komen.
 • Renzo stond deze avond iets minder op de tafels dan twee weken terug.
 • Stan Canjels hield het dit keer bij een liedje.

Maar goed voor de muziek hadden we natuurlijk behalve onze huisdj’s Tonny Silva ook iemand anders:

LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO

LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO

LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO LOCO

Weer een feit dat je niet goed hoeft te zijn in iets, maar je moet hetzelf leuk maken en je kunt er zelfs geld mee verdienen.

De danspasjes werden ingezet en de nodige knuffels werden uitgedeeld en er waren alweer enkele personen die last van hun stem kregen. Het werd nog laat en zaat… en daarmee kwam een einde aan de zeer geslaagde seizoensafsluiting.

Nog een excuse aan de accommodatiecommissie die ‘s-ochtends natuurlijk een behoorlijke puinhoop aantroffen. Maar dan moeten jullie maar denken: “dat was blijkbaar een mooi feestje, goed voor de clubkas!”

Nog 2 activiteiten te gaan dit seizoen die we nog even onder aandacht willen brengen.

 • Vrijdag 7 juni vanaf een uur of 18.00, afsluiting seizoen jeugd met wedstrijdjes, activiteiten, BBQ (vooraf opgave) en de nodige drankjes
 • Zaterdag 15 juni wedstrijd tussen Baarlo 2 van tien jaar geleden (kampioen van seizoen 2008/2009) en het huidige 2e, gevolgd door een BBQ (broodjes hamburger en worst voor € 2,-) de kampioensreceptie en een after-party tot ??? Det wilt gej toch neat misse?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@ seizoen 2018 - 2019