Overwinning door sterke 2de helft

FCV2B aolder2 competitie
10 mei 2019

Zondag 5 mei mocht Baolder 2 naar ’t Ven, voor de wedstrijd tegen FCV 2. De mannen uit Venlo spelen nergens meer voor de rest van de competitie. Ze kunnen alleen samen met FCV 1 nog weken het kampioenschap van het eerste vieren. Hopelijk zien we FCV 1 volgend jaar in Baarlo, want dan heeft Baarlo 1 zich gehandhaafd in de derde klasse.

Voor Baolder 2 staat er nog heel veel op het spel, namelijk een kampioenschap! Vandaag winnen zou betekenen dat de wedstrijd tegen MMC Weert op 12 mei beslissend kan zijn. Maar oei…degenen die vanuit Baarlo de weg naar Venlo hadden gevonden wisten niet wat ze zagen de 1e 45 minuten. Misschien wel de slechtste helft van het gehele seizoen. De 1-0 achterstand in de rust was dan ook volkomen terecht.

Waar lag het aan? Spanning? Te veel bier op zaterdagavond? Tactische blunders van de trainer? Of gewoon een dag uit vorm zijn? We zullen het nooit weten. René moest echter wel ingrijpen, bracht 1 wissel maar dat betekende wel gelijk 6 positiewisselingen binnen het team.

Als het de eerste helft een tactische blunder van de trainer was, dan was het de tweede helft een meesterzet! De 1-0 achterstand werd omgebogen in een 1-4 overwinning, die nog veel hoger uit had kunnen vallen. Dat moet toch vertrouwen geven.

In ieder geval is de wedstrijd tegen MMC Weert nu wel heel interessant, want bij winst is de titel binnen. Bij een gelijkspel blijft het spannend en bij een verlies neemt MMC de koppositie over. Komt dat zien, 11 uur op Sportpark De Meeren in Baarlo. Het gaat bloedstollend spannend worden, daar ben ik van overtuigd!

Tot 12 mei in De Meeren.

Uw verslaggever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@ seizoen 2018 - 2019